Klubová soustředění PODZIM 2025

Klubová soustředka STT & LAT o víkendech 22.–23⁠⁠⁠. listopadu 2025 a 6.–7. prosince 2025 v žižkovském Dancers' Clubu.


Hlásit se můžete buď na jeden den, nebo na celý víkend.


Přesný program bude na FB skupině klubu, a pošleme také mailem :-)

Název

Den

Začátek

Čas

Sál

Lektoři

Název

Soustředění STT - víkend

Den

Víkend

Začátek

22. 11. 2025

Čas

9:00—16:30

Sál

Žižkov

Lektoři

Petr Zabystrzan

Přihlásit

Název

Soustředění STT - sobota

Den

Sobota

Začátek

22. 11. 2025

Čas

09:00—16:30

Sál

Žižkov

Lektoři

Petr Zabystrzan

Přihlásit

Název

Soustředění STT - neděle

Den

Neděle

Začátek

23. 11. 2025

Čas

09:00—16:30

Sál

Žižkov

Lektoři

Petr Zabystrzan

Přihlásit

Název

Soustředění LAT - víkend

Den

Víkend

Začátek

6. 12. 2025

Čas

9:00—16:30

Sál

Žižkov

Lektoři

Václav Masaryk

Přihlásit

Název

Soustředění LAT - sobota

Den

Sobota

Začátek

6. 12. 2025

Čas

09:00—16:30

Sál

Žižkov

Lektoři

Václav Masaryk

Přihlásit

Název

Soustředění LAT - neděle

Den

Neděle

Začátek

7. 12. 2025

Čas

09:00—16:30

Sál

Žižkov

Lektoři

Václav Masaryk

Přihlásit

STT soustředění (Zabystrzan)výukacena
sobota2 × 45 minut300 Kč
neděle
víkend4 × 45 minut500 Kč
LAT soustředění (Masaryk)výukacena
sobota4 × 45 minut600 Kč
neděle
víkend8 × 45 minut1 000 Kč 

Indivky STT k řešení s Vaškem.

Indivky LAT k řešení se Šárkou & Markétkou.

Vaše nastavení souborů cookie

Nezbytné
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí.

Preferenční
Personalizaci provádíme na základě vámi prohlíženého obsahu. Dále pak upravujeme zobrazovaný obsah podle toho, co vás zajímá.

Statistické
Tyto cookies nám umožňují měření výkonu našeho webu a za pomoci získaných dat pak můžeme zlepšovat zážitek z procházení webu našim zákazníkům.

Reklamní
Tyto cookies jsou využívány reklamními a sociálními sítěmi pro úpravu zobrazovaných reklam tak, aby pro vás byly zajímavé.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zásady používání souborů cookie